Bajai görögkatolikusok találkozója

2024.05.23

Bajai Görögkatolikusok Találkozója

A Szegedi Görögkatolikus Parókia 2024. június 2-án nagyszabású találkozót szervez a bajai görögkatolikus közösséggel. Az esemény vendége Kocsis Fülöp érsek-metropolita lesz.

Az esemény helyszíne a bajai kis szerb templom, amely Baján, a város szívében található (Batthyány Lajos u. 9.). A találkozó célja a helyi görögkatolikus közösség összekovácsolása, valamint a hit erősítése és a közösségi élet gazdagítása.

A program 2024. június 2-án, vasárnap délelőtt 9 órakor kezdődik, és egész délelőttös programokkal várja a résztvevőket. A délelőtt folyamán utrenye, Szent Liturgia, előadások és közösségi programok is lesznek, amelyeken minden korosztály megtalálhatja a számára érdekes és értékes programot.

Kocsis Fülöp érsek-metropolita ünnepi beszédet mond, amelyben a görögkatolikus közösség fontosságáról és jövőjéről fog szólni. Az esemény különleges alkalom arra is, hogy a hívek személyesen találkozhassanak a metropolitával, és közösen imádkozhassanak a templom falai között.

Az esemény szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak, és kérik, hogy a részvételi szándékot előre jelezzék a helyi parókia hivatalos weboldalán keresztül.

A Görögkatolikus Metropólia bízik benne, hogy a találkozó hozzájárul a görögkatolikus hívők lelki gyarapodásához és közösségi összetartásához. A szervezők remélik, hogy minél többen csatlakoznak ehhez a különleges eseményhez, amely egyedülálló alkalmat kínál a hit és a közösség ünneplésére.

Kapcsolat: Szegedi Görögkatolikus Parókia
Telefon: +36 305653926
Email: szegedigorkategyh@gmail.com
www.szegoke.hu