A HELY - A ROZÁLIA HÁZ SZEGEDEN Hétfőn a Palermói Szent Rozáliáról elnevezett Rozália Házat járjuk be. A fenntartó, a Szegedi Görögkatolikus Parókia a kezdetektől fogva missziójának tekinti az idősebb, önmagukról gondoskodni nem tudó emberek segítését. Így alakult meg 2011-ben a Parókia Szent Rozália Szolgálata, amely egy házi segítségnyújtó...

Vasánap, december 4-én, a Szentliturgia után, mint minden évben, most is ellátogat templomunkba Szent Miklós élő ikonja. Minden jelenlévő ifjúnak és gyermeknek ajándékot hoz. A felnőtteknek pedig örömet. Várunk tehát mindenkit!

Hittanverseny

2023.11.23

Megérkezett a hittanverseny anyaga. Itt megtalálható. Jó felkészülést kívánunk a hittanosainknak!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden kedves hívünknek, akik jelen voltak és imádságaikkal még szebbé tették kislányunk, Zsófia keresztelőjét! Jó megélni ebben az egyházközségben, hogy tényleg mint egy család (Isten családja) élünk együtt. Köszönet, a sok segítségért (sütemények, imádságok, és persze Julcsi szeretgetéséért :-) )!

Rajzpályázat

2023.11.06

Egyházközségünk és a Szent Rozális Szolgálat rajzpályázatot hirdet a mellékelt plakát szerint.
Várjuk a rajzokat december 4-ig. Az elkészült művek a parókián, a Szolgálat épületében és a templomban is leadhatók. A legjobb rajzokat készítők értékes jutalomban részesülnek.